Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel vid din säng




Och en ängel du ser

när i drömmen du ler

som i lysande prakt

vid din säng står på vakt

och med kyss på din mun

vaggar hon dig i blund




Fri vers av Eliza-69
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-08 02:12



Bookmark and Share


  louisegirl
Mycket vackert..
2014-11-09

  Rozsi.kovacs

Men så ömmande vackert tyckte mycket
om
2014-11-08

    ej medlem längre
Tryggt och skönt <3
2014-11-08

    ej medlem längre
En sällsam kärleksfull ängel det där
2014-11-08

  ULJO
Underbart vackert
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69