Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL DEN PAPPA JAG SAKNAT

 

Jag ritar

ett kort

till dig

 

sol och hjärta till far

 

det skulle

du fått

en gång

 

då kärlek fanns kvar

 

innan lögner

och hat

blev ensamhet

 

tomma händer utan barn

 

tagna

till brutal

verklighet

 

i kärlekslös tillvaro

 

jag sänder

mitt kort

till annan sfär

 

På din dag

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-11-09 17:27



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Ett kort med sorgkant men sänt med kärlek. Mina ögon tåras!
2014-11-12

  Lars Hedlin
Berör det inre!
2014-11-11

    Dan Myrbeck
Mycket stark, berörande, bra.
2014-11-10

    ej medlem längre
Ja då kärleken fanns kvar, känns igen kan jag säga.
2014-11-10

  Magica VIP
Vemod som berör!
2014-11-10

  Angel of love
Sorgen och känslorna känns.
2014-11-09

  Teresia Ridell
En saknad som känns igen.. Kram
2014-11-09

  Palett
En text som smärtar att läsa.
2014-11-09

  bittemi VIP
Du berör med den här vackra texten
2014-11-09

  Stjärnöga
Hjärtskärande
stark och berörande
vacker text
2014-11-09

    ej medlem längre
Ord som kramar om i hjärtat. Sorgligt och kallt.
2014-11-09

  Lehva VIP
Du berör...
2014-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar sorg och saknad!
2014-11-09

  Ronny Berk
saknaden väl framförd genom den texten ...
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP