Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text till


om att veta allt...( choka )




hon tar litet sats:
fyller sina lungor med luft,
berättar en gång
till, hur hon vet allt...men
bryr sig ej om att
ändra på ett dyft - klagar,
gråter litet
i stället, jämt...ofta,
jämrar sig, ljuger...

de närmaste vet bråkdel, -
ändå lyckas de
hålla henne kort, tuktad,
- hon når ej ut ur sig själv




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-08 14:42



Bookmark and Share


  ULJO
Bra text detta
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran