Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt första leende.

Jag kände det så starkt
auran utstrålade värme.
Ditt första leende
såg jag i dina ögon.
Som om all kärlek
och skratt samlats där.
Ditt andra leende fanns på dina läppar
och det smittade av sig.
Ändå sen den där första dagen
har jag inte kunnat sluta le.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-10 20:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så härligt! ;)
2014-11-11

  Eliza-69
Underbar fint
2014-11-11

  HelenaW
Men du, vilken pärla! Det kallar jag kärlek...
2014-11-11

  Angel of love
Så underbart vackert skrivet.
2014-11-11

  ResenärGenomLivet
Underbar känsla...
2014-11-10

    Bo Malte
fint...
2014-11-10

    ej medlem längre
Ljuvligt kärleksfulla ord!
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP