Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkare nyans av njutning

Jag skjuter lustfyllt upp ögonblicket

Ett steg

en hårsmån

från orgasm

En mörkare nyans av njutning

 

Du dör 

av längtan

kanske redan idag

kanske i morgon

Nej nu!

 

Jag försöker vänja mig vid tanken

 




Fri vers av Connie
Läst 290 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-11-11 18:38



Bookmark and Share


  Ronny Berk
diktarjagets tankar blottlagda och poetiskt väl förmedlade till läsekretsen
2014-11-14

    ej medlem längre
Njutningsfylld plåga. Hur länge håller man ut? ;)
2014-11-13

  Lars Hedlin
Little teaser ;)
2014-11-12

  Angel of love
Så bra retfull text.
2014-11-12

  Carina Bendix
Lite retfullt, mycket bra förmedlat. ;)
2014-11-12

  Solitaire VIP
La petite mort?
2014-11-11

    ej medlem längre
Du är en retsticka tror jag nog.
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie