Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djävulsk obalans i samhället!


Unfucked!



Är trött på all er
djävla otrohet!
Det händer nämligen
aldrig med mig!

I skeva, små drömmar
har jättekvinnor Makten
å förhindrar att samlag
kommer till stånd - med mig!

De återspeglar, säkert,
den verklighet, alla
bor i å äter, "sover",
mördar å har sig i!

Ni dyrkare av Satan,
beskedliga åtlydare
å smilfinkar, -- ta
och passa er, -

- för akterseglade dårar,
som jag! Så HÄR --
får det inte fortsätta!
Har sett tillräckligt, nu!

Tid att agera!
Time for Action!
Vill ej -- onanera -!
For real Satisfaction!!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-14 14:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är nog inte direkt ensam om den här känslan. Sanslöst, på en planet med miljarder, att det finns ensamhet av något slag.
2014-11-14

  ULJO
Ord och inga visor som berör
2014-11-14

    Dan Myrbeck
Känner igen den där
orättvist-känslan!
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf