Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VANILJ

 

Fingrar

beundrar

linjer

höjder

 

handflator

stryker

bröstens

kullar

 

hårdhet

känner

lustfylld

väta

 

redo för

ömsint

långsam

ritt

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-11-14 18:07



Bookmark and Share


  Connie
Underbart vackert sensuellt möte!
2014-11-16

    prima donna
vacker erotik, gillar!
2014-11-15

  Petter Wingren
Kåthet vackert skildrad, tät och öppen på en och samma gång.
2014-11-15

  Lars Hedlin
Varmt sensuellt och vilt ;)
2014-11-15

  M M Mannheim VIP
Fina smekande ord med en härlig erotisk knorr.
2014-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text om ett kärleksmöte!
2014-11-14

    ej medlem längre
Sensuellt och vackert.
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP