Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDENS FLYKT

 

Jag ska gå

till sommaräng

med vallmoblom

i vajande gräs

 

känna dofter

från förr

då oskuld

ännu fanns

 

när världen

var ung

och vacker

sagorna många

 

på ängens

gröna bädd

ska jag

vänta dig

 

när tiden nått sitt slut

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-11-16 17:50



Bookmark and Share


  Petter Wingren
En upphöjd hymn mellan dröm och verklighet
2014-11-18

  ULJO
Briljant skriftat
2014-11-17

    Dan Myrbeck
Finstämd, vacker.
2014-11-17

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-11-17

  Änglaögon
Din text både talar och berör.
2014-11-16

  ResenärGenomLivet
Dina ord ger vackra bilder...mycket fint...
2014-11-16

  Teresia Ridell
Berörande, ömt, mjukt och vackert.
2014-11-16

  stig wikman
Så fint skrivet.

Naturskönt
och lite kärlek.

KRAM Å APPLÅD.
2014-11-16

  Valter Örn VIP
En vacker och vemodsfylld tanke om ett återseende med någon som stått en nära.
2014-11-16

  Marita Ohlquist VIP
En önskan om återseende.
Min tolkning.
2014-11-16

    ej medlem längre
Vackert och vemodsfyllt.
2014-11-16

    Jag är fan större än Sartre
Avskalat och med undertext. Jag gillar att läsa det här.
2014-11-16

    prima donna
underbart vemodigt vacker talar denna till mig. bokmärkes!
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP