Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min och din saknad

Att veta att du saknar mig, gör min saknad lite lättare.

Att vi betyder nått för varandra och att vi i våra tankar och hjärtan förmedlar kärlek även när vi är ifrån varann.

Men vi har vår kärlek och med den är vi alltid nära, och vi minns varandras famnar och smaken av våran kyss.




Fri vers av Angel of love
Läst 574 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2014-11-17 01:47



Bookmark and Share


  Den gamle
Underbar
2014-11-20

  Johan Bergstjärna
Vackert!
2014-11-19

  Mirreh VIP
Att saknad kunde vara så vackert...

Känsla och kärlek!
2014-11-18

    ej medlem längre
Saknad kan väcka så mycket vackert.
2014-11-18

    Bo Malte
fint...
2014-11-18

  Maria Sundelin VIP
Låter mysigt
Kramar
2014-11-17

  ResenärGenomLivet
Att alltid vara nära, trots avstånd, det är en underbar känsla...så vackert och kärleksfullt...
2014-11-17

  Fem hjärtan VIP
Underbar text fylld med kärlek och längtan..!
2014-11-17

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-11-17

    Dan Myrbeck
Fint skrivet, fastnar särskilt
för första raden.
2014-11-17

  Lars Hedlin
Underbar är längtan och smaken av minnen men saknaden kan även vara så så frustrerande! ;) Bra framfört ;)
2014-11-17

  M M Mannheim VIP
Ibland kan saknad av någon var något skönt.
2014-11-17

  ULJO
Fin text fylld med känslor och kärlek
2014-11-17

    ej medlem längre
Mjuka vackra ord om ovärderliga minnen.
2014-11-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Som alltid en varm och fin text!
2014-11-17

    Birgersdotter VIP
Kärleksfyllt och fint
2014-11-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om saknad, som förstärker kärlek.
2014-11-17

  louisegirl
Så värmande fint skrivet <3

2014-11-17

    For Luma
och så min och hans saknad! :).. så fint.
2014-11-17

    ej medlem längre
Vad vore livet och kärleken utan saknad, tomt skulle jag tro, fint skrivet.
2014-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Utan saknad, ingen riktig kärlek!
2014-11-17

  Rise Little One
Saknad är som en stark krydda till kärlek. Man får lära sig att hantera den på rätt sätt.
2014-11-17

    ej medlem längre
Väldigt fina och värmande ord. Visshet gör allt lättare.
2014-11-17

  Stefan Höglund
Underbar visshet att vara älskad.
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love