Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ubåten: ÖB talar ut

Att vi kunde hitta ubåten beror till stor del
på att vi har toppmodern utrustning. All
annan materiel har jag sverkat.

Men vi kan inte lägga alla resurser på att
jaga ubåtar. Fokus måste även ligga på
abåtar, bbåtar, cbåtar, osv.

Om ubåtens nationalitet inte vore hemlig
skulle jag berätta att det var en rysk ubåt.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 238 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-11-17 15:44



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
befriande bryskt berättat beträffande brysk båt
2014-12-05

  axveronika
skönt att han äntligen tog bladet från munnen
2014-11-20

  anits VIP
Så bra skrivet, det blir
många ubåtar det!
2014-11-18

  Carina Bendix
Hahahaha, ja, a-båtarna måste ju komma i första hand. ;)
2014-11-18

  Angel of love
Haha så rätt i tiden.
2014-11-18

    ej medlem längre
Ja Just det ;) många båtar blir det.
2014-11-18

  Anya VIP
Jaa många båtar blir det... :o)
2014-11-18

  Teresia Ridell
Haha..ja men precis..lite rättvis resursfördelning när vi letar...sådär försiktigt och superhemligt;)
2014-11-17

  Maria Sundelin VIP
Hihi snacka om att vara ute på djupt vatten
2014-11-17

  louisegirl
Haha helt underbar..
Du är makalös att få till det

2014-11-17

  ResenärGenomLivet
Håller med ULJO här...vad har vi egentligen att komma med...
2014-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Äntligen får jag bekräftelse på mina onda aningar!
2014-11-17

  ULJO
Underbar ratir här. Jag tror att Putin garvar åt oss och vår oförmåga där borta i öst
2014-11-17

    Elisabeth Nilsson VIP
För naturligtvis var det så! Bra skrivet!
2014-11-17

  Marianne Räf
En ÖB-båt, kanske?
2014-11-17

    Loffe
Fiskaren vid Södermöja
skulle sin snipa förtöja
när pålen, med schvung
plötsligen blev tung,
sjönk och bland vågorna plöja.

Tack för läsningen Jag log brett. :D

// Olof
2014-11-17

  Lars Hedlin
Jassååå!!?? U-137 som Smitit Kanske??
2014-11-17

    ej medlem längre
Sökandet efter ubåten blir med dina ord enbart en kul grej.
2014-11-17

    ej medlem längre
Haha, kul att du berättar hemligheten...
2014-11-17

  Rise Little One
Haha, älskar dina underbara satirer :)
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck