Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighet av kärlek

 

 

Jag vill känna skönhet under mina fingrar, om så bara för några minuter.

Jag vill titta in i dina ögon och drunkna i djupet.

Röra vid din hud, känna din puls.

Få möta dina läppars längtan mot mina, smaken av kärlek som lägger sig på min tunga.

Ditt bröst trycks mot mitt hjärta och i takt slår vår kärlek för evigt.

Jag älskar dig,vill jag viska i ditt öra och känna dig ta emot min kärlek genom trygghet och värme.

Tillsammans i evighet <3

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 365 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-11-18 09:07



Bookmark and Share


  ULJO
kärlek
2014-11-19

  Lars Hedlin
Underbar längtan i eviga toner av värme ;) <3
2014-11-19

  ResenärGenomLivet
Så vacker kärlekslängtan...
2014-11-19

    ej medlem längre
Ett hjärta värms av dessa underbara ord. Längtan känns.
2014-11-19

    Birgersdotter VIP
Ömt kärleksfullt och vackert
2014-11-18

  Maria Sundelin VIP
Fint och full av trygghet
Kramar
2014-11-18

    ADI Nehlin
fint och vackert
2014-11-18

  Fem hjärtan VIP
Så mycket ömhet och värme i din kärleksförklaring..Underbart att läsa!
2014-11-18

    ej medlem längre
Det bor så mycket kärlek och värme i din fina text, en fröjd att läsa..
2014-11-18

  Lasseman VIP
oj!.. du skriver som jag tänker.. vackert min vän, kramen
2014-11-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek lever i dina fina ord!
2014-11-18

    Dan Myrbeck
Vackra, kärleksfulla ord.
2014-11-18

    ej medlem längre
Så vackra ord - i evighet!
2014-11-18

    ej medlem längre
Som poesi för älskande hjärtan.
2014-11-18

    ej medlem längre
Helt underbart skrivet, en text som värmer en dag som denna.
Den påtänkta är lycklig i din närhet.
2014-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Fin kärleksförklaring!
2014-11-18

  louisegirl
Så ömt och fint skrivet <3
2014-11-18

    Bo Malte
välkommen....
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love