Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DISKREPANS

 

En stjärna

strålar över

Mammons tempel

 

högtalare

skrålar juletid

glädjerik

 

falska

drömmar tänds

i fattigdom

 

ändå vill

jag sjunga

julens sånger

 

i kyrkokör

med lovsångs

klang

 

som förr

i svunnen

julefrid

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-21 16:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra i inlevelse!
2014-11-23

  Valter Örn VIP
Tänkvärd text och lay-out! Jag minns min barndoms jular som firades i enkelhet men där kärleken var närvarande. Vi saknade ingenting för vi hade gemenskapens frid-i juletid!
2014-11-22

  M M Mannheim VIP
Det här är bara så bra, Elosabeth! Skulle kunna skriva hyllmeter med kommentarer till den här. Men utrymmet är för litet.
2014-11-21

  ULJO
Briljant skaldat
2014-11-21

    ej medlem längre
Jäklar så träffande och bra..
2014-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra text!
Ser mig omkring och saknar den "gamla" julen.
2014-11-21

    Dan Myrbeck
Bra kontrast bra markerad
i layouten.
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP