Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19.11.2014 Onsdag. Har ni någon gång drabbats av känslan av att ni måste komma ut med era känslor för att förverkliga dem?


Mitt hjärtas längtan

Lev mig lycklig, du mitt heta hjärtas längtan. Ge mig din sinnesbild av havet, bergen och den blå himlen, så ska jag resa mig hastigt för dina ödmjuka ögons skull. Ja, jag ska gå ut i vimlet av främlingar och gråta till musiken som alltid spelas i varje hiss av rang, om du bara vill se mig vid din sida. Låt oss springa skrattandes ut i vinterns första snö. Vid den frusna tjärnens rand kan vi mötas varje natt, bara för att tillfället ges oss. Låt ljusen tändas i alla gömslen - kastade ut spontant - i den hårda vinternattens köld. Även om tomten inte finns, så finns vår kärlek.

Alltid.




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-19 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP