Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar till sign. ”Husse inget hinder”

Ensamstående tik med 6 valpar
vill dela hundkorg och köttben
med vidsynt hane.
Intressen: Freesbee och mat.

Svar till sign: Husse inget hinder tycker matte. 

 

 




Fri vers av Connie
Läst 383 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2014-11-19 22:57



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
mkt bra placering grattis!
2014-11-24

  Onomatoprofet VIP
Haha, husse är inget hinder men valparna då?
De tar matte hand om.
2014-11-24

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-11-24

  Ronny Berk
ett smakligt köttben, ja ... väl värt att gillra med ...

2014-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt skrivet...gillar baktanken...:-))
2014-11-22

    Dan Myrbeck
Det kommer nog in många svar. Så, för att hålla ordning på dom, rekommenderar jag att du ger vart
och ett ett löpnummer.
2014-11-21

  Hans Christian
Nog bland det roligaste jag läst här på poeter. Tryckte fel så det blev två bokmärken Connie. Men va f-n det är texten värd! :o)
2014-11-21

  Carina Bendix
Bra.
2014-11-20

  marie ohlson
;) Underbar!
2014-11-20

    ej medlem längre
Kul om deras vilja!
2014-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Jättekul text med undertoner!
2014-11-20

  Lars Hedlin
;) Gillar denna!
2014-11-20

  Carl Mikael Fäldt
Härligt att läsa din text!

Tack och VOVV!
2014-11-20

  Ingrid Trolle
Härlig text med
din fina humor
och bild därtill.
Rolig idé.
2014-11-20

  Annie b'larsson VIP
Gu' vad gulligt! Här strömmar det kärlek både från ord och bild. Det gillar vi.
2014-11-20

  Palett
Härligt med humor !
2014-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Kul variant för att få en partner!
2014-11-20

  ULJO
Klockrent skriftat
2014-11-20

  Petter Wingren
Skön humor
2014-11-20

    ej medlem längre
Så söta små ungar man kan ha!
(apropå sign. undrar om tiken instämmer....".;)
2014-11-20

    ej medlem längre
Underbar Connie:)
2014-11-20

    AgnesKenshin
hahhaa, listigt :)
2014-11-20

  Schizooliza
Ahhhaha...sött. Alla trick e bra o då särskilt hundtricket:)
2014-11-20

  Minkki VIP
Vad kul, Connie ! Tufft att vara tik med sex ungar... vilket påminner mig om vår strävhåriga foxterrier som fick nio till stor förtjusning för kvarterets alla ungar :)
2014-11-20

  Wolf Wallström
Här fick Du till det!:)
2014-11-19

  axveronika
HiHi den var bra
2014-11-19

  Solitaire VIP
Naaw så duktig
Fördomsfri mamma
Med sina små :D
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie