Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar som idag

 

Det var en saga när du kom in i mitt liv.
Allt började med en kraftigt smäll en explosion av känslor när du slog dig ner i mitt hjärta.
Men det avslutades med ett häftigt regnoväder i mitt ansikte när du lämnade mig i saknad.

Dagar som idag,letar sig mina minnena ut ur mina ögon och faller ner mot mina kinder fast det gått så många år.

Jag saknar dig <3




Fri vers av Angel of love
Läst 346 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-11-20 09:00



Bookmark and Share


  louisegirl
Berör.<3
Fint förmedlat!
2014-11-25

  ResenärGenomLivet
Sådana dagar kommer nog alltid att finnas...sorgligt men förhoppningsvis är minnena ändå fina...
2014-11-22

    ej medlem längre
Minnen är till för att ge känslor, minns allt med glädje och forsätter njuta.
Vi har alla såna där dagar. Kram
2014-11-21

    ej medlem längre
Jättefint fångar du saknaden och berör med dina fina ord..
2014-11-21

  Nasruddin
Voi voi! Vad ledsamt. Men till slut, om man isolerar de vackra minnena och spelar om dem som en film, då ler man inombords och känner sig glad åt det fina som var.
2014-11-21

  ULJO
berörande skaldat
2014-11-20

    ej medlem längre
Saknadens hugg i hjärtat beskrivet i så vackra ord.
Kram!
2014-11-20

    Dan Myrbeck
Väldigt bra och annorlunda
formuleringar.
2014-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om stor saknad!
2014-11-20

    ej medlem längre
Saknaden i dina ord känns..
2014-11-20

  Lars Hedlin
Känslan berör inom starkt ! Kram
2014-11-20

  Lars Hedlin
Känslan berör inom starkt ! Kram
2014-11-20

    ej medlem längre
Smärtsamma ord som gör ont i hjärtat att läsa.
2014-11-20

  M M Mannheim VIP
Ja den man saknar kan vara långt bort men ändå nära men onåddbar.
2014-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar sorg och saknad.
2014-11-20

  Rise Little One
Det händer för alla, då och då tror jag...
2014-11-20

    Bo Malte
vackert....som vanligt
2014-11-20

  Fem hjärtan VIP
Berörs av din fina dikt!
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love