Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MELLAN DRÖM OCH VAKA

 

Ta mig

i morgons

tystnad

 

mellan

dröm och

vaka

 

låt

mörkret

flykta

 

för mig

till glädjens

famn




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-20 17:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vackert hoppfull
2014-11-21

  Lars Hedlin
Härligt varmt :)
2014-11-21

    ej medlem längre
Den är jättefin denna och fylld av känslor..
2014-11-21

  Petter Wingren
Fjäderlätt önskan några pennstreck en dikt föds
2014-11-21

    ej medlem längre
Drömmande fint.
2014-11-20

    ej medlem längre
Guldpoesi.
2014-11-20

  Marita Ohlquist VIP
"till glädjens famn"

Underbar tvåsamhet.
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP