Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höjden av lite julpynt

Höjden av lite julpynt är att
bara byta till röd tandborste.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 346 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-11-28 15:21



Bookmark and Share


    snöö
Fast den är ju så viktig! så den kan väl få bli julfin
2014-12-11

  Rosmarin
Den skrattade jag gott till! Snacka om minimalistiskt julpyntande.
2014-12-10

  anits VIP
Lite mer julpynt vill jag ha,
roligt skaldat!
2014-12-02

  ULJO
du är rolig du
2014-12-01

  aol
Ler gillas verkligen höjden,
2014-12-01

  Eva Helene VIP
För mycket skämmer allt! Så varför inte?
2014-11-30

  ResenärGenomLivet
Kanske bättre för lite än för mycket av det goda...men vi är ju olika...
2014-11-30

  Angel of love
Usch så lite kan man inte pynta... :)

2014-11-30

  Maria Sundelin VIP
Eller så är det att lägga fram ett rött äpple i fruktskålen
2014-11-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Genast byter jag till rött! Tandborste alltså.
2014-11-29

  RitaBrunner
Minimalisering är inne nu och du tar den på en julnivå också! Härligt! (kanske att det fastnat en liiiiiiten skinkbit i borsten)
2014-11-28

    ej medlem längre
Lite i minsta laget för julstämning!
2014-11-28

  louisegirl
Klockren..:)
2014-11-28

  Lars Hedlin
JA kanske en liten stjärna på toppen då....;)
2014-11-28

    ej medlem längre
Ja, tror de flesta ser 'rött':)
2014-11-28

  Ingrid Trolle
Gälls det om man
bara har en röd prick
på borsten eller kanske
på näsan? :)
2014-11-28

  Teresia Ridell
Ja fast om man nu redan har en Röd tandborste då ? Kanske bara en enda röd kula..,får pynta hela julen...
Snitsigt vilket fall:)
2014-11-28

  Connie
Vilken liten pärla det här är! Själv använder jag röda tandborstar året om ;)
2014-11-28

  Bibbi VIP
Tack för tipset!:-)
2014-11-28

    ej medlem längre
Det kan inte bli bättre!
2014-11-28

  Marita Ohlquist VIP
När jag var i det stora varuhuset häromdagen så var det faktiskt det enda röda som lockade!
2014-11-28

  Irene Åberg
Bästa*Dan*
Här satte du pricken över i*
Javisst Rött som Är så Vackert*
Rött Lyser upp grå December Dag*
Kram*Dan
2014-11-28

  Marianne Räf
Med litte glittrig tandkräm,
så blir det, ju, helt perfekt!
2014-11-28

    AgnesKenshin
JA!
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck