Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol-och vårare

Han måste vara en sol-och vårare

det är jag absolut säker på

Han kör ju med raggsockar!

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 308 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-11-24 04:10



Bookmark and Share


  aol
Kände ett stort leende,
2014-11-27

  erkki
Väst är kanske raggmunkarna!
2014-11-25

  Carl Mikael Fäldt
Det är kallt om fötterna i en Ferrari Testarossa, bara så du vet;)
2014-11-25

    Dan Myrbeck
Detta är en klass 1-varning.

Om han dessutom har dekorerat med flörtkulor, bli det klass 2.

Bjuder han på raggmunk, är vi uppe
i klass 3.

MEN var inte rädd:

Det är ju varken sol eller vår,
utan mulet och vinter!

2014-11-24

  Lars Hedlin
JA kanske en ulv i Ullstrumpor!? ;)
2014-11-24

  Anya VIP
hihihi Bra...ska tipsa min singelkompis att hon tar på sig sådana på fötterna nästa gång hon går ut.
2014-11-24

  Angel of love
Man kan aldrig veta...
2014-11-24

  Veven
Det måste vara så...
2014-11-24

    ej medlem längre
Jaja! :)
2014-11-24

    Bo Malte
ja du får passa dig....;-)
2014-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Där satt den!
2014-11-24

  Hans Christian
Tack Connie för ännu ett leende :o)
- Stor kram från mig.
2014-11-24

    ej medlem längre
Ha ha ,den var bra!
2014-11-24

  ULJO
Fyndigt värre var det där
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie