Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDSTREJK

Jag saknar

orden

 

glädjefyllda

ömma

längtande

glödande

 

kritiska

hatiska

sorgsna

sanna

 

var är ni?

 

har ni lämnat

mitt ordförråd

gått ut i strejk

 

demonstrerar

med plakat

på gator och torg

 

för kortare arbetstider

bättre arbetsmiljö

ingen stress

 

kom hellre

till förhandlingsbordet

allt enligt MBL

 

men betänk,

ni har en

hård arbetsgivare

 

SÅ ÅTERUPPTA GENAST ERT ARBETE!

JAG SKITER I MBL!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-11-26 17:45



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Så bra uttryckt! Man har alla dessa ord någonstans - i en dröm? - eller formulerade jag dem igår, förrgår?
Och så sviker de! Vi kan väl trösta oss med - vi poeter - att vi ändå har dem någonstans. Lite får vi väl skryta här!
2014-11-28

  Lars Hedlin
JA bra ut med dem..kram
2014-11-27

  Lehva VIP
Härligt:-). Ibland är det läge att markera...
2014-11-26

    AgnesKenshin
hahha, skönt att läsa nåt om skrivarkramp med en gnutta humor i det:)
2014-11-26

  Angel of love
Ja nu slå hårt och be orden bubbla upp igen. Fantastisk bra text.
2014-11-26

  Marita Ohlquist VIP
Fullkomligt älskar din text!
2014-11-26

    ej medlem längre
En annorlunda text om våndan att vänta på orden.
2014-11-26

    Dan Myrbeck
Underhållande ordbruk om ord och inga visor.
2014-11-26

    ej medlem längre
Ord och inga visor - annorlunda och bra skrivet men ibland får man vika ner sig och vänta in..
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP