Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÖMT

 

I garderoben

ligger

saknad

 

gråter

tyst

för allt

 

som varit

 

det som aldrig blev




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-12-03 16:51



Bookmark and Share


  axveronika
mmm, det där känner man igen
2014-12-08

    ej medlem längre
Griper tag...
2014-12-08

  Connie
Stark berörande och lite sorgsen!
2014-12-04

  Alicia Stenfors
Mycket bra! Kort och koncist. Vill ge tre aploder.
2014-12-04

  ingenmening
Saknaden till det man ångrat, skildrat i finstämd ton. En vacker vers.
2014-12-04

  Lars Hedlin
Starkt framfört i beröring!
2014-12-04

    ej medlem längre
Känsloladdat men fint skrivet.
2014-12-04

  Petter Wingren
Det som aldrig blev kan vi inte göra något åt. Gråta kan vi eller skratta eller välja likgiltighet. Vi kan också välja att se framåt, ändra det vi kan. Enkel fin dikt.
2014-12-04

  Valter Örn VIP
Ja gamla kläder och även gamla fotografier kan ge sådana associationer. Bra förmedlat!
2014-12-03

    ej medlem längre
Få ord men stora känslor.
2014-12-03

  Marita Ohlquist VIP
Blir starkt berörd av texten!
2014-12-03

    Dan Myrbeck
Sorgsen men fin.
2014-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP