Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGA ADVENTSLJUS HOS OSS


hos oss brinner inga adventsljus
vi brinner för himmelens sak
det finns inga tomtar och glitter
i detta förhyrda gemak
vi vägrar att ha någon julgran
vi åkallar Herren, vår Gud
befriade från traditioner
och hedniska människobud


LARZ GUSTAFSSON  30/11 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-30 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP