Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto, adventsljus


Tisdag morgon 2 december 2014

 

när jag släckte lampan måndag kväll

bestämde jag mig för att när morgonen

började gry skulle jag gå upp

klä på mig för att ta en tidig

morgon promenad

det var så länge sedan

jag gjort det

längtan efter att göra det har jag

känt så länge

tyckte det var dags nu

när allt var över

med stökande och pyssel

inför julmarknaden

och mycket annat som hänt

dom sista veckorna

det blev inte som jag tänkt

hörde inte klockradion gå i gång

vaknade när den stängde av

tittade på klockan

vände på mig

och somnade om

den morgonpromenaden

får bli en annan morgon

när jag känner mig piggare

och inte vill somna om

 

 

anits 2 december 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-03 00:07



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Att vara i NUET är det som gäller! Inte planera och försöka sig på med att så vill jag göra idag osv. Bra, var i nuet och må så bra det går/ kram
2014-12-05

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit och delat..kram
2014-12-04

  Popangelov
önskar också att jag hade orken till en tidig morgonpromenad...
2014-12-03

  ResenärGenomLivet
Det är skönt att du kan ta dagarna som de kommer...
2014-12-03

  ULJO
Ta hand om dig vännen
2014-12-03

    Dan Myrbeck
Bra beskrivet - ja vill nästan alltid somna om; känner igen mig väldigt väl här!
2014-12-03

  Bibbi VIP
Känns igen.
2014-12-03

    ej medlem längre
Ja, ibland får vi samla krafterna!
2014-12-03

  aol
Kände igen mej där, kram vännen
2014-12-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP