Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi bygger ett skydd



Vi stannar här
i de kvarglömdas
korridor

samlar värmen

med ögon
som möter

med hjärtan
som ser

Vi lånar inga namn

bara vi själva ryms

när vi bygger vårt skydd

åt de kvarglömda













Fri vers av bittemi VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-12-06 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varmt och kärleksfullt.
2014-12-08

  Mirreh VIP
Att vara här och nu. Kan inte börja dagen bättre än med min kopp kaffe och din dikt. :)

Fantastiskt bra skrivet!
2014-12-08

  Valter Örn VIP
Uttrycker en varm samhörighet bland dem som känner sig utanför.
2014-12-07

  © anakreon VIP
Kärleksbudskap som värmer själen.
Calle
2014-12-07

  ResenärGenomLivet
En speciell känsla i dina ord...fint...
2014-12-07

  Respons VIP
Stark trygghetskänsla!
2014-12-06

  Bibbi VIP
Så fint.
2014-12-06

    Silverbjer
Vackert!
2014-12-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Stor medmänsklighet i din fina dikt!
2014-12-06

  KYREUS of Sweden
Mångas verklighet!
2014-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som väcker tankar och känslor!
2014-12-06

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivit!"
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP