Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagboksmässigt.


Mysmorgon



Tänder en Camel-cig.
Det är morgon.

Halsblossen värmer.
Livet är underbart!

El-lampornas ljus tävlar
med decemberdagern, ute.

Skriver en dikt, vilket är
bland det roligaste jag vet!

Balkongdörren står öppen.
Skönt frisk å kall luft når mig.

På radion, Bandit å i teven,
Malou; som är 2 favoriter!

Blir nytt Val, 22 mars nästa år!
Landet är en metabolisk Röra!

Äter sockrad lättfil till frukost.
Druckit en flaska Quilla Simplex.

Använder 2 glasögon, ena för
datorn, de andra för manus.

Världen förändras, överraskar.
Allting skall gå vidare ....





Fri vers av Marianne Räf
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-04 12:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Härliga konstaterande rader...trevligt att läsa...
2014-12-04

    Dan Myrbeck
Mysigt i din lya,
där alla poeter
vill prya!
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf