Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måbrastund.

Mörk himmel
vit snö.
Månen lyser
och ler.
Konsert i kyrkan
tända ljus.
Lyssnar in kyrkklockorna
meditation.
Kända julsånger
känslosträngar.
Stämning -glädje
i härlig adventstid.
Välbehag
måbrastund.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-04 19:02



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Vackert skrivet
om en underbar tid
2014-12-06

  ULJO
Bra text och underbar titel
2014-12-05

  Lena Själsöga Keijser
just så
2014-12-05

  Lars Hedlin
Just precis så...Bra!
2014-12-05

  Chawa VIP
Måbrastund - ett härligt ord! Fint förmedlar du din känsla...
2014-12-04

  Havsbris
jag måbrastund tack och hoppas du... för evig ;o)

jag ler och ler...
2014-12-04

  Ingrid Trolle
Tack för denna
fina stämning
2014-12-04

  Teresia Ridell
Sådär vardagligt betraktat, skönt återgivet med en varm känsla. Gillas !
2014-12-04

    ej medlem längre
Tycker om din så fina måbratext!
2014-12-04

  ResenärGenomLivet
Underbart stämningsfullt...
2014-12-04

    ej medlem längre
Du lyckas fånga en stämning och en känsla jag mår bra av att läsa. Tack.
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP