Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är vi

Nu är vi nära
bleka böjda

nu slutar drömmarna
att flyga

nu är vi tysta
nästan glömda

nu hör vi
jordens rytm


nu är vi fria
fast förankrade


nu kan vi se
kärlekens skärpa

mot mörkrets kuliss





Fri vers av bittemi VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-22 05:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt fint.
2015-01-01

  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-12-28

    ej medlem längre
Finstämt.
2014-12-24

  Marita Ohlquist VIP
Tycker mycket om din text om kärlek som finns kvar "på gamla dagar"
En nåd att stilla bedja om.
2014-12-22

  Bibbi VIP
Starkt och talande.
2014-12-22

  ResenärGenomLivet
Berörande fin dikt...tycker om uttrycket: "nu hör vi jordens rytm"...
2014-12-22

  Respons VIP
Lågmäld dikt som lyser och sprakar av en inneboende kraft. Oj så bra!
2014-12-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd och trygg dikt om att vila i kärleken, när åren går.
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP