Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något så in i helvete

Skulle du sakna mig
Om jag dog
Jag skulle sakna dig
Om du dog
Jag vet att jag skulle
Sakna dig alltså
För jag saknar dig
Något så in i helvete
Jag saknar dig så att det gör ont
Det gör alltid ont
Om du visste skulle du nog tänkt om
Det är i alla fall vad jag vill tro




Övriga genrer av kathie
Läst 720 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-10 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kathie