Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillan bakar.

Ett tandlöst leende
ansikte fullt av mjöl.
Pepparkaksbak
degen lockar.
Mammas gamla förkläde
ögonblicks tidsresa.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-10 13:18



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Kan se det framför mig. Bra!
2014-12-10

    ej medlem längre
Underbar känsla i denna..
2014-12-10

  ResenärGenomLivet
Helt underbart...
2014-12-10

  Lars Hedlin
Gillas mycket
2014-12-10

    ej medlem längre
Älskar dina ord!
2014-12-10

  Angel of love
Vilken fin känsla du förmedlar, och man känner dofter och värmen från texten.
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP