Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiker

Politiker är
för tjuriga
för kohandel.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 251 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-12-17 15:24



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Precis! De ägnar sig hellre åt kalvdans! :)
2015-01-13

  anits VIP
Ja, det verkar så många gånger,
bra skrivet!
2014-12-18

  ResenärGenomLivet
Ja, det verkar som det...snyggt...:-))
2014-12-18

    ej medlem längre
Klockrent! :D
2014-12-18

    ej medlem längre
Haha så bra!
2014-12-18

  Maria Sundelin VIP
Och saknar förmågan att tvätta sin smutsiga byk
2014-12-18

  Petter Wingren
Ordvits med innehåll
2014-12-18

  Magica VIP
Tänkvärd. Personligen så tror jag det beror på vilka politiker det handlar om...Men finurlig och vitsig dikt :)
2014-12-18

  Angel of love
Ja precis ;)
2014-12-18

  Connie
Politiker förväxlar gärna egensinne med styrka.
2014-12-17

  Ingrid Trolle
Dagens goda skratt!
Det är tur att du finns,
Tack för de här få
skarpa orden!
2014-12-17

    ej medlem längre
Haha.. sant..
2014-12-17

  Bibbi VIP
Exakt.
2014-12-17

    ej medlem längre
som politiker och med plats i kommunfullmäktige kan jag säga, ja det är en röra ibland inom politiken :) många viljor som ska igenom och det en del tkr är bra tkr andra är rena skiten, själv vill jag att vi ska försöka samarbeta mera för ibland krävs det att människor möts på mitten
Politiken berör oss alla :)

2014-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Precis!
2014-12-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det verkar så! Borde ta sig i kragen!
2014-12-17

  Lars Hedlin
JA det håller jag absolut med om!
2014-12-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
SOLKLART
*-KLART
helt rätt!
2014-12-17

    ej medlem längre
Där satt den!
2014-12-17

  louisegirl
Hahaha Jaa det är så sant skrivet, så..
Mycket bra!
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck