Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att du finns



Det är en gåta

genom sömnlösa nätter
ångest och depressioner

du tycker ändå jag är fin

du rör mig
med värmen

mina tårar når
alltid dina händer

I dig är jag synlig
som den bästa versionen
av mig


Det borde vara
en rättighet
för alla

att som jag
få bära vissheten av

att vara älskad
av någon






Fri vers av bittemi VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-12-13 14:00



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fint om tacksamheten att vara älskad just för att man är den man är.
2014-12-16

  Lars Hedlin
Så bra och fint framfört! Gillas mycket!
2014-12-14

  ResenärGenomLivet
Fantastiskt fint...
2014-12-14

  Cymbaline Andreas
Fint den är!
2014-12-13

    ej medlem längre
Underbar kärleksförklaring och en god önskan
2014-12-13

  stig wikman
Underbart
skrivet Bittemi.

I love that .

KRAM TILL DEJ.
2014-12-13

  Lehva VIP
Vilken ödmjuk och fantastisk hyllning av vetskapen att vara älskad.
2014-12-13

  Imishpoeten
Så fint <3
2014-12-13

  Respons VIP
Jättefin kärleksdikt!
2014-12-13

  Angela Bohlin VIP
Så vacker...
2014-12-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det önskar man alla människor! Ett fint budskap i din text!
2014-12-13

  louisegirl
Ja det borde det vara <3
Fint skrivet!
2014-12-13

  Marita Ohlquist VIP
I den bästa av världar!
2014-12-13

  Bibbi VIP
Ja,"Det borde vara
en rättighet
för alla"
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP