Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dela.

Talgoxen flyger och far
hittar sen lite mat som han tar.
Luften är gråvit och darrar på något sätt
trots juletid har många inte det lätt.
Imorgon kommer lucia och sprider sitt ljus
låt och dela med oss värmen i koja och hus.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-12 10:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Fin uppmaning...man får göra det lilla man kan...
2014-12-12

  Lars Hedlin
Nära och fint :)
2014-12-12

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om dina fina naturpoetiska texter!
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP