Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROSENKNOPP

 

I frostig

spetsklänning

står

skärkindad

rosenknopp

 

ler drömskt

åt tanken

på kärlek

i blommig

sommarkjol




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-13 16:15



Bookmark and Share


  aol
Så vackert,
2015-03-14

    Dan Myrbeck
Tjusigt vacker!
2014-12-16

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2014-12-16

  bittemi VIP
Så vacker!
2014-12-16

    ej medlem längre
Jättefin med mycket sköna känslor..
2014-12-15

  Valter Örn VIP
Människor, växter och djur
längtar till sommarsol
med eller utan en kjol...
2014-12-14

    ej medlem längre
Åh så vackert!! gillas och sparas..
2014-12-14

  Lehva VIP
Så ömsint och längtansfullt. Väcker hopp.
2014-12-13

  M M Mannheim VIP
Härligt! Är det du som är den rosenknoppen? Jag skulle gärna vilja vara en vattendroppe på den rosenknoppen och bara njuta!
2014-12-13

  Ronny Berk
som en längtan till sol och ...
2014-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP