Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Det finns inte någon

 

det finns inte någon

som vet hur jag mår

och hur jag har det

någon kanske kan ana

och förstå

men innerst inne

är det jag och endast jag

som vet hur det är

att vara jag just nu

jag vill ta det lugnt

inte stressa

för att julen närmar sig

jag gör det som är nödvändigt

och känns bra och rätt för mig

det blir jul

utan att jag springer benen

av mig

för att hinna allt

som för många känns nödvändigt

jag vill må så bra det går

det är det viktigaste

träffa barn och barnbarn

något annat begär jag inte

jag vill tända ett ljus för fred och frid

på jord

en önskan att få må bra igen

så bra som jag bara kan

med allt som finns inom mig

jag vill se det goda bland människor

det onda får försvinna

önskar att alla ska få se ljuset

när mörkret vänder

och blir till ljus

för oss alla en gång

 

anits 13 december 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-13 19:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin förhoppning!
2014-12-16

  Fem hjärtan VIP
Tycker om din fina text., Ta hand om dig och gör bara det du vill och orkar... Kramar
2014-12-14

  Lars Hedlin
JA bra..Gillar denna!
2014-12-14

  ResenärGenomLivet
Jaa, det viktigaste är att man mår bra...fint vännen...
2014-12-14

  Bibbi VIP
Instämmer i allt.
2014-12-14

  Eva Helene VIP
Precis så, kan instämma i allt du skriver.
2014-12-13

    ej medlem längre
Krämpornas förman!
2014-12-13

    ej medlem längre
Ja, nu skall vi fira jul å glömma allt tråkigt eller se det i perspektiv å be Jesus syna oss. Kräpornas
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP