Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KROSSA det snuskiga julfjantet!


JULDJÄVULEN

 

 

 

 

 

är du besatt av juldjävulen

så att du kopulerar med den?

är du besatt av skökoanden

så du fraterniserar med den?

skickligt maskerad

närmar han sig

för att få ha

gemenskap med dig

maskernas mästare

blir din vän

du härbärgerar

juldjävulen

när jag ifrågasätter

ditt val

önskar du mig till

dödsskuggans dal

hedendomsmörkret

sluter sig tätt

vet du vad som

egentligen skett?

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     24/12 2011

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-13 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP