Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text


längtanskärlek ( choka )



längtanskärlek,

den gömdglömda

skulle skrivas om
i all tystnad, i drömform:

den ville leva
men ej vara för tydlig,

hoppas men ej
önska sig verklig, - kan ske
inte än eller
just inte i detta liv;

längtanskärlek
hade sin egen livssfär -
där kunde den andas fritt




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 313 gånger
Publicerad 2014-12-14 16:18



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
läser dina ord

förs in i bilden av
såningsmannen eller kvinnan
vilken sveper ut med hjärthanden
ser frön
vila
spira
just när ljusvärmens mognad är

vacker är bilden du skänker
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran