Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG FIRAR INTE JUL

Jag firar inte jul.

Alltså behöver jag inte lobotomeras. Så att jag blir snäll. Det finns de som är så snälla att de är dumma. Enfaldiga. Sådana människor är lättledda. Som kreatur. Mnipulativa maktmänniskor slår ofta klorna i sådana figurer. För att inte tala om vad negativa traditioner som exempelvis julen gör med lättpåverkade och naiva människor. Man lallar med. Det blir enklast så. Inget bråk. Bara haka på. Zombiestilen. Ganska typiskt för detta land. Masspsykosen. Hybrisen och hypnosen.

Snäll tänker jag aldrig bli.

 

 

LARZ GUSTAFSSON




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-14 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP