Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om varför vissa kanske lyckas vara omtyckta bland människor


om närvaro, medkänsla och vänlighet; bli vida omtyckt(choka)


var dig själv
vänlig, artig, okonstlad, -
se människor;
visa att du bryr dig
om hur de mår,
lyssna med alla sinnen;

byt upplevelser
ge sympati, ibland råd;

var positiv och
hoppfull; saklig och ärlig
i vänlig ton
medkännande, nyfiken;

önska gott om du menar det








Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 328 gånger
Publicerad 2014-12-16 12:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmaning...
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran