Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRNDÖDA JUL

 

 

den mest sinnesslöa traditionen

i vårt nedsmutsade västerland

denna orgie för de imbecilla hjonen

i ett samhällsbygge byggt på lösan sand

den mest äcklande indikationen

på en bristande intelligens

där man invaggats i illusionen

som är farligare än demens

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/10 2013

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-19 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP