Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Tomas Tornevall. Sonen och hans dotter leker tandtroll


Fintvätt

Lurigt tandtroll

 




Övriga genrer (Aforism) av Connie
Läst 361 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-12-20 04:11



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Oj, vilket stort tandtroll. Är det Carius eller Baktus? ;)
2014-12-21

  Ingrid Trolle
Vilken härlig bild.
Tandtroll har rött hår
Såklart
2014-12-20

  Lars Hedlin
En gullig bild!
2014-12-20

  Onomatoprofet VIP
ja, stora tänder = stort troll
2014-12-20

  aol
Igenkännande skoj gillas fin bild,
2014-12-20

  Johan-70
Haha vilken bra bild.
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie