Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad alla trollpackor som tror att de vet bäst.


SPIKSKOR IGEN

 

lägg dig i nån annans liv

för du har inget här att göra

vänd dig åt ett annat håll

där sådant sägs som du vill höra

dra iväg och blekna bort

för här är du portförbjuden

ingen delar Jesu plats

Han är Den Allsmäktige Guden

ingen tid för dialog

ingen plats för kompromisser

för jag orkar inte med

att nån agerar besserwisser

skiljer fiende från vän

sållar agnarna från vetet

jag är ultraselektiv

jag vill inte svälja betet

 

LARZ GUSTAFSSON  13/4 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-20 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP