Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOMBARDERA HÖGKVARTERET!

 

högkvarteret bombarderas

framgångsrikt

vissa saker ska studeras

specifikt

folket gör historien

till vad den är

bomba högkvarteret rent

från ont begär!

 

 

 

 

om din relation har blivit

religion

är det rätt att göra uppror

ta sig ton

inga hundra blommor blommar

ur en sten

så rasera kyrktornen

av elfenben!

 

 

 

 

 

Jesus Kristus kom till

hundra gamla namn

kom till slitna farkoster

som sökte hamn

Hans revolution är ingen

kosmetik

apostolisk kamp är inte

politik

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     26/7 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-21 14:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra formulerat
vi ska kämpa trons
goda kamp! ;)
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP