Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS är Herren!


STILLA LÄKANDE VILA

 

stilla läkande vila
värn mot klösande klor
hit min själ gärna ilar
hit där Frälsaren bor
källan mitt i Hans tempel
är tillfyllest för mig
hit når inte nån stämpel
eller något ståhej
varligt ville jag teckna
bilden anden kan se
hur Han vecka för vecka
låter ansiktet le
hur Hans kärlek bekräftar
den som andra stött bort
för att Han vill mitt bästa
för att tiden är kort

LARZ GUSTAFSSON 080513





Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-21 17:32



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin!
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP