Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånad bild


Tankar innan ljuset återvänder

 

jag önskar att en stjärna ville

gnistra högt däruppe på

himmelen

lysa klart på den lilla vita snön

som ligger på marken

jag ser ljus i alla fönster

det lyser så vackert

i midvinterkvällen

ljusen på brukets skorsten

sprider glädje åt vår by

granarna lyser så vackert

vid alla hus

det ligger förväntan i luften

det är något som vi alla väntar på

ljusets återkomst

budskapet om att Jesus

föddes i just denna tid

gör den här kvällen

till ett minne i alla tider

 

 

anits 21 december 2014

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-12-21 20:20



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vackert och tänkvärt!
2015-01-02

  Fem hjärtan VIP
Så väldigt vackert skrivet! God Jul önskar jag dig! Kram
2014-12-23

  poetryGirl
Ljuset har nu vänt, härligt
2014-12-22

    Dan Myrbeck
Fint skaldat!
2014-12-22

  ResenärGenomLivet
Så fina tankar av förväntan...
mycket vackert...
2014-12-22

  Bibbi VIP
Så fint och fängslande berättat.
2014-12-21

    Birgersdotter VIP
Väldigt fint
2014-12-21

  ULJO
Briljant skrivet
2014-12-21

  Ronny Berk
det budskapet väl framfört, som vacker poesi !
2014-12-21

    ej medlem längre
Ja, å vad Levande det skall bli!
2014-12-21

  stefan.g
Underbar text och så vackert skriven. Tack för läsningen!
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP