Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamhet kan se ut på så olika sätt. Att vandra ensam är skönt när man själv väljer det.


Dan före dan före deppardan

Alla önskar vi närhet, kärlek och gemenskap

 Men vi rör oss allt längre från varandra

 Vi vågar inte söka närhet 

i rädsla för att bli avvisad och övergiven 

 

Ensamheten äter sig genom ditt revbens galler

och du känner dig rädd, ensam och övergiven

Aldrig mer ska du behöva gråta dig till sömns

Jag vill vara den du känner dig trygg och hemma med 




Fri vers av Connie
Läst 351 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-12-21 23:50



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Du får gärna vara den!

Fin text detta.
2014-12-26

    ej medlem längre
Så fina, varma och omtänksamma ord!
2014-12-24

  Annie b'larsson VIP
En mycket fin och viktig text, som också ställer frågor, vilket alla bra texter gör. Vad är det som får oss att bli så här rädda för varandra, för närheten och kärleken som finns där om vi bara vill och vågar.
2014-12-23

  Lars Hedlin
Verkligen bra! Kram
2014-12-23

  Johan-70
Tänkvärd!!
2014-12-22

    Dan Myrbeck
Tänkvärt och fint
2014-12-22

    ej medlem längre
Ömt och fint.
2014-12-22

  Ingrid Trolle
Mycket vacker och
fin text som vi alla
borde tänka på
inte bara vid jul
utan alltid
2014-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vi får öppna dörr och famn för dem som det behöver...mycket fin och passande text just nu...
2014-12-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint budskap i din text! Och viktig! Räck någon en hand eller ett leende! Du får sjufalt tillbaka.
2014-12-22

  Angel of love
Öm och vacker text, ja det är nu man vill ge all sin värme mer än någonsin.
2014-12-22

  Bibbi VIP
Gillar!
2014-12-22

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-12-22

    ej medlem längre
Vackert Connie!
2014-12-22

  Hans Christian
Å en sådan fin dikt - blir varm i hela själen. Den slutar så bra!
2014-12-22

  ULJO
En mycket bra text som visar på människans bräcklighet i dessa tider
2014-12-22

  Onomatoprofet VIP
Ja, vad är värst, tror du - påtvingad ensamhet eller påtvingad tvåsamhet?
2014-12-22

    ej medlem längre
Så fint Connie. Viktig text så här dagarna innan...
2014-12-22

  Lars Thun (tid. lapema)
Mitt i prick!
2014-12-22

  Eliza-69
Bra tänkvärda rader om ensamhet
gillar mycket..sista raden <3
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie