Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blir många dikter om mitt älskade barnbarn


Lycka

Lycka är
att se dig.
Omfamnas av ditt leende
känna din varma kind.
När du sträcker ut din hand mot mig
och visar så tydligt din kärlek.
Få ha dig nära några dagar
följa med på ditt äventyr.
När varje dag är ny
och livet fullt av oändliga möjligheter.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-22 15:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varm och fin
2014-12-23

  anits VIP
Så kärleksfullt skrivet till ditt barnbarn!
2014-12-22

  ResenärGenomLivet
Jag läser så gärna om lycka...fantastiskt fin text...
så kärleksfull och varm...
2014-12-22

  Bibbi VIP
Så fint.
2014-12-22

    ej medlem längre
En kärlek som är ren och total...och så vacker.
2014-12-22

  Eliza-69
Ja vilken underbar lycka..
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP