Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och litet till...


teoretiskt vet du allt...( choka )



du har snart vänt på
alla stenar efter kunskap,
kommit längre bort
från ljuset, från tillit
från gemenskap ut
på ensamt, djupt hav -
mörkret blitt tätare




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-22 20:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv går jag från klarhet till klarhet. Så är det när man vandrar i Ljuset. Jesus är världens Ljus.
Men intoleransen kan inte acceptera oliktänkande och önskar därför att alla oliktänkande i själva verket ska vara förmörkade till sina sinnen.
Det var så man resonerade när man spärrade in oppositionella i Sovjetunionen.
2014-12-22

  Per "Läsaren" Sörqvist
Ser fyrkantika ögon och en mun som utstöter matematik
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran