Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


GOD JUL

 

det är en vacker vinterdag

lite snö på marken

som gör att allt blir lite ljusare

några grader kallt

det gnistrar i träden

jag önskar er alla mina

skrivarvänner

och alla andra poeter

här på poeter.se

en riktigt

GOD JUL

 

anits 24 december 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-24 12:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
God Jul!
2014-12-29

  Bibbi VIP
Hoppas Du fich en fin jul.
2014-12-29

  Lars Hedlin
Hoppas din Jul var fin och varm ;) kram
2014-12-28

  ResenärGenomLivet
Önskar dej detsamma...
2014-12-25

    ej medlem längre
Jag önskar dig detsamma!



Kram, Ann

2014-12-24

  Eliza-69
God jul kram
2014-12-24

    ej medlem längre
Detsamma!
2014-12-24

    ej medlem längre
Tack Stina å ha det Gott!
2014-12-24

  Maria T
Jag önskar dig min vän en riktigt God Jul denna vackra vinterdag
2014-12-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP