Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och om... Livet

Och om ....
Hur skulle det vara?
Ifall...
Hur skulle det bli?
Kan man teckna en försäkring ?
Finns någon garanti?
Tankarna snurrar - livet rusar vidare
kvar på stationen står jag och min villrådighet
Och om...




Fri vers av Kattiz
Läst 265 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-12-27 09:18



Bookmark and Share


  själensfrihet
Bra frågor om livet, bra skrivet väcker tankar i mig.
2014-12-30

  Valter Örn VIP
Det finns ingen garanti för livet. Men man kan fokusera så blir livet enklare.
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Kattiz
Kattiz