Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ljus

Som glädjen
i ett barnansikte

lyser vintern
idag
























Fri vers av bittemi VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-12-27 12:57



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mjukt fint och mycket vackert!
Ord att njuta till även per skrift som verklighet *tack* /kram
2015-02-21

    Anna Sefyrin Höijer
Fick mig att le brett, precis som liten när första snön föll :) Jättefint!
2015-01-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbar liknelse!

2014-12-28

  Lars Hedlin
Gillas väldigt mycket!
2014-12-28

  Angela Bohlin VIP
Vackert man får nästan lust att göra snöänglar
2014-12-27

  ResenärGenomLivet
Underbar bild...härligt...
2014-12-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så! Vad de har väntat och längtat.
2014-12-27

  Bibbi VIP
Så fint.
2014-12-27

  Palett
Fint formulerad känsla !
2014-12-27

  Respons VIP
Det är gott så. Kan man uppskatta det kan man uppskatta livet!
2014-12-27

    ej medlem längre
Med så få ord ger du känslan stor rymd. Underbart.

2014-12-27

  KYREUS of Sweden
Vacker
ögon
blicks
bild,
till
ord
ad.
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP