Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar JESUS, och JESUS älskar mig!


SEGLENS SEGER

 

allt jag vet just nu är

Jesus i mitt hjärta

vinden i mitt hår

allt som jag behöver

finns här inom räckhåll

på en plats jag når

vinden måste blåsa

bort det svarta regnmoln

som har dragit in

denna dag är varm och

denna dag är solig

och dessutom min!

tänk om livet alltid

vore lika enkelt

som i denna stund

aldrig några skeppsbrott

bara lek och sampspel

aldrig några grund

ge mig hela havet

mer theodorakis

och min dröms gemål

ge mig vind i seglen

alkoholfri cider

ge mig vad jag tål

livet ska ju levas

inte bara fyllas

med en massa snack

ut på öppna havet

friheten ska hyllas

med ett hjärtligt tack

tids nog kommer terror

fasa och förnedring

nu är allt så lugnt

tar det som det kommer

flyr från tidtabellen

grått & trist & tungt

vill du ruta in mig

räkna inte med mig

stryk mig från ditt block

söker du en robot

har du kommit fel

bered dig på en chock

grekernas bouzokis

spelar hela dagen

vågor bär oss fram

albatrossers hemvist

är det öppna havet

ankornas en damm

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090521

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-27 13:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Suverän text!
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP